St. Ignatius af Loyola

St. Ignatius af  Loyola (1491 - 31. juli 1556) var en spansk adelsmand og kriger, der under et længerevarende sygeleje efter at være blevet alvorligt såret begyndte at læse om Jesu liv. Læsningen og tiden i fordybelse bragte ham i kontakt med hans livsformål: At tjene Kristus og videreførelsen af det arbejde, som Jesus havde sat igang på jorden - at bringe Guds kærlighed ind i mennesker.

Efter en pilgrimsrejse til Montserrat, Spanien, hvor Ignatius besøgte Den sorte Madonna, lagde han sine rige klæder fra sig og klædte sig i groft lærred. Herefter trak han sig tilbage og levede i en hule i Manresa, hvor han i dyb inspiration begyndte at nedskrive de spirituelle øvelser, der ligger til grund for Jesuiterordenen, som han senere stiftede og blev leder af. Efter sin tid i fordybelse vendte Ignatius tilbage til samfundet med det formål at stille sine kræfter til rådighed for andre mennesker. Hans idéer blev ikke umiddelbart accepteret af kirken. Han blev derfor fængslet og måtte to gange forklare sig for inkvisitionen, inden han blev frikendt.

Efter sin død har Ignatius fortsat sit virke som formidler af kærlighedsenergien for at hjælpe og heale mennesker, så de kan udfolde deres liv optimalt. Fra det åndelige kærlighedsfelt har Ignatius særlige evner til at forbinde sig med det fysiske og arbejder på en dynamisk og insisterende måde med Kærlighedens Hjerte Healing.

Ignatius var i sin levetid dybt forbundet med Kristus og den Katolske Kirke. Han fortsætter med at hjælpe og heale mennesker, så de kan udfolde deres fulde potentiale og livsformål. Når han nu arbejder med Healings- og Kærlighedsenergien, sker det fra det åndelige felt, som er forbundet med universel og uendelig Kærlighed.